طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی از شیرینی های ایرانی است که به دو صورت نرم و خشک تهیه می شود و در مراسم و مناسبت های مختلفی پخش می گردد.

برای پخت شیرینی کشمشی مجله خبری پارس مای را همراهی کنید.

طرز تهیه شیرینی کشمشی

مواد لازم
آرد1 لیوان
کره75 گرم
پودر قند2/3 لیوان
کشمش پلویی1/4 لیوان
تخم مرغ1 عدد
اسانس وانیل1 عدد اسانس وانیل

طرز تهیه :

ابتدا بایستی کره را از یخچال بیرون آوریم تا با دمای محیط نرم شود.

بعد از نرم شدن کره در ظرف بزرگی ریخته تا پودر قند و اسانس وانیل را به آن بیافزاییم و با همزن خوب هم می زنیم که مخلوط یک دست به دست آید.

سپس تخم مرغ را به مایه می افزاییم و دوباره هم می زنیم تا یک دست شوند.

حالا آرد را کم کم می افزاییم و مخلوط می کنیم تا تمام آرد را در مایه بریزیم و مخلوط کنیم.

فر را روی 160 درجه تنظیم می کنیم تا گرم گردد.سپس کشمش را می افزاییم و تلاش می کنیم کشمش به همه جای مایع نفوذ کند و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا منسجم شوند.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مایه شیرینی را در قیف میریزیم و به اندازه گردو از مایه روی کاغذ می ریزیم.

تا جایی که جا داشته باشیم این کار را تکرار می کنیم.

سپس سینی را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر قرار می دهیم.

برای اطلاع از پخته شدن شیرینی ها به لبه آن نگاه می کنیم اگر طلایی شده بودند پخته اند.

نکته:

اگر کشمش شما بسته بندی است که نیاز به تمیز کردن ندارد و آماده مصرف است

اما اگر از کشمش محلی استفاده می کنید آن ها را پاک می کنیم  و حداقل ۳۰ دقیقه در آب می خیسانیم تا نرم و تمیز شود و بعد آبکش می کنیم و مصرف می کنیم.

پیگیری سفارش
لیست مقایسه