کباب ایرانی

کباب ایرانی + کباب کوبیده + طرز تهیه کباب

کباب ایرانی

کباب ایرانی 

کباب ایرانی یکی از معروف‌ ترین و محبوب ترین غذا ها در بین مردم و جوامع  می باشد. در تهیه و پخت بیشتر این غذا از گوشت قرمز بریده یا چرخ شده بره ، گوسفند ، گاو و یا گوساله استفاده می‌ شود. همچنین در اکثر مراحل تهیه آن از پیاز و ادویه‌ جات استفاده زیادی می‌شود. در ادامه با انواع و طرز تهیه این غذای اصیل ایرانی در مجله خبری پارس مای همراه باشید.

انواع کباب

در ادامه با انواع این غذای اصیل ایرانی آشنا می شوید.

1.کباب قفقازی

کباب + کباب کوبیده + کباب قفقازی

از گوشت گوساله و سینه مرغ تهیه می شود که با ماست ، روغن زیتون ، پیاز ، فلفل دلمه ، نمک و فلفل سیاه مزه دار می شود. یک انتخاب ایده آل برای کسانی است که به هم خوردن گوشت سفید و گوشت قرمز علاقه داند.

 

 

 

 

 

2.کباب برگ

کباب + کباب کوبیده + کباب برگاین غذا با گوشت گوساله به همراه پیاز ، کره و زعفران مزه دار می شود. با اضافه کردن پیاز که یکی از مهم ترین مراحل طبخ این غذاست ، باعث می شود این گوشت به قدری نرم و ترد شود که به راحتی با چنگال بریده شود.

 

 

 

 

3.کباب چنجه

کباب + کباب کوبیده + کباب چنجهگوشت مورد استفاده ، گوشت سردست بدون استخوان گوسفندی است که یکی از انواع کباب ایرانی پر طرفدار است. مواد مورد استفاده برای مزه دار کردن ، روغن زیتون ، آب لیمو ، نمک و فلفل می باشد. چنجه را معمولا با پلو ، گوجه کبابی و پیاز خام سرو می کنند.

 

 

 

 

4.کباب بختیاری

کباب + کباب کوبیده + کباب بختیاریاین غذا ، مجلسی و پر طرفدار است که از تکه های گوشت فیله مرغ و فیله گوسفندی تهیه می شود. از پیاز ، فلفل دلمه ای ، آبلیمو ، محلول زعفران و فلفل سیاه برای مزه دار کردن این گوشت استفاده می شود.

 

 

 

5.کباب سلطانی

کباب + کباب کوبیده + کباب سلطانیاین غذا همانطور که از نام آن مشخص است ، یک غذای اعیانی محسوب می شود. این غذا شامل یک سیخ کوبیده و یک سیخ برگ است.

 

 

 

 

6.کباب تابه ای

کباب + کباب کوبیده + کباب تابه ایبرای درست کردن این غذا نیازی به استفاده از آتش ذغال نیست. این غذا با گوشت چرخ کرده ی کم چرب ، پیاز رنده شده و ادویه های معطر درست می شود. افرادی که نمی توانند از گوشت قرمز استفاده کنند ، میتوانند این غذا را با گوشت مرغ یا بوقلمون چرخ شده استفاده کنند.

 

 

 

 

 

7.جوجه کبابی

کباب + کباب کوبیده + جوجه کبابجوجه کبابی از خواباندن و مزه دار کردن گوشت مرغ در آب پیاز ، لیمو ترش ، ادویه ، خامه و زعفران تهیه می شود.

 

 

 

 

 

8.کباب ترش

کباب + کباب کوبیده + کباب ترشکباب ترش یا ترشه کباب یکی از غذا های محلی استان گیلان است. گوشت گوسفند یا گوساله برای طبخ این غذا به کار می رود که میتوان با رب انار یا رب نارنج ترش و مغز گردوی ساییده شده مزه دار کرد.

درباره نویسنده